Конференц-зал: яким він повинен бути?

Конференц-зал: яким він повинен бути?

25.05.16 10:22 0 710

Сучасний конференц-зал - це просторе, гарне приміщення з інтер'єром в строгому діловому стилі, де розташовані зручні меблі, присутній кондиціонер і необхідне технічне обладнання. Таке приміщення стане ідеальним для проведення ділових заходів різного характеру: брифінгів, презентацій, конференцій, семінарів, тренінгів та інших.

Будь-конференц-зал повинен відповідати цілям майбутнього заходу. При цьому дуже важливо, щоб місткість приміщення була розрахована саме на заплановану кількість людей. Занадто великий простір і надмірна тіснява принесе дискомфорт для присутніх при проведенні зустрічі.

Технічне оснащення залу дуже важливе

З огляду на формат заходу, в залі повинне бути присутнє презентаційне обладнання, проектор, мультимедійні екрани, фліпчарти та інше технічне забезпечення. При великих заходах для посилення звуку можуть знадобитися:

  • мікрофони;
  • колонки;
  • відеосистема;
  • конференц система;
  • наявність інтернету - це необхідність, зумовлена ​​сучасністю.

Зал для конференцій, розташований в готелі - це ідеальне рішення за участю іногородніх гостей і в тих випадках, коли планується захід тривалістю більше одного дня.

Конференц-зали в Києві

Ви можете провести ваш захід в колоритному і розкішному історичному готелі "Премьер Палас": premier-palace.phnr.com. Його унікальна історія дуже тісно пов'язана з історією самого міста. Це 1-на із самих визначних пам'яток Києва, відвідуванню котрої варто виділити свій час.

В готелі "Премьер Палас" для проведення бізнес-заходів різної складності та масштабу віділений цілий поверх з залами, які вміщають до 455 осіб. Кімнати і конференц-зали об'єднані просторим фойє, яке чудово підходить для проведення коктейлів та кава-брейків.

А 1-на із найпрофесійніших в столиці команд менеджерів може допомогти організувати міроприємство будь-якого масштабу. Це можуть бути: конференція, презентація, семінар, тренінг, банкет, бізнес-сніданок, нарада чи ділові переговори на найвищому рівні за круглим столом для самих вимогливих партнерів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ