Яким повинен бути ідеальний весільний банкетний зал?

Яким повинен бути ідеальний весільний банкетний зал?

25.05.16 10:43 0 1125

«Ідеал - це дороговказ» (Л. Толстой). Як добре, що ідеальний весільний банкетний зал існує, потрібно тільки його знайти. Щоб ваші пошуки були плідними, потрібно знати, що шукати.

Ідеальний банкетний зал для проведення весілля - це той зал, в якому ви і ваші гості будуть почувати себе комфортно і зручно. Для цього, при виборі відповідного приміщення, потрібно зверніть увагу на певні характеристики. Про них нам розкаже Мельник В. А. - співробітник київського готелю "Премьер Палас": hotelrus.phnr.com, в якому, до речі, є декілька банкетних залів Люкс рівня.

Важливі характеристики банкетного залу для весілля:

  • співвідношення площі залу і кількості запрошених гостей;
  • наявність місця для розважальної програми і танців, приміщення для перевдягань;
  • наявність кондиціонера;
  • можливість регулювання освітлення, спецефекти (дзеркальна куля, ультрафіолетове освітлення);
  • колірну гамму залу, оформлення;
  • звукоізоляцію;
  • наявність звукового обладнання і хорошої акустики;
  • можливість організації феєрверку.

Всі ці пункти важливі по-своєму. До вашого відома, іноді те, що здається вам симпатичним, наприклад - незвичайна форма приміщення або яскраво пофарбовані стіни, можуть зіграти злий жарт в роботі відео оператора. У складних за формою приміщеннях звук розподіляється нерівномірно. Зал квадратної, прямокутної або круглої форми - це ідеальний варіант з точки зору акустики. А стіни залу, виконані в світлих тонах краще, ніж червоні, рожеві або блакитні. Цифрові камери люблять світло!

Оформлення залу

Дуже добре, якщо зал ресторану можна оформити відповідно до ваших побажань. Основна кольорова гама в оформленні підбирається відповідно до кольорів, використаними в нарядах молодят. Найчастіше - це білий, ніжно-рожевий і кавовий кольори. Оформити банкетний зал можна за допомогою квітів, повітряних кульок (по закінченні вечора їх можна подарувати гостям або «відпустити» в небо), м'яких іграшок, тканин, плакатів, свічок і багато чого іншого. Оформлення має не відволікати гостей, а лише створювати відповідну атмосферу.

При прикрашенні весільного залу особливу увагу потрібно приділити стіні, біля якої сидять молодята, так як під час весільного банкету гості будуть дивитися в основному саме туди. Окрасою залу можуть займатися як самі співробітники ресторану, так і запрошені фахівці, самі винуватці торжества або їхні знайомі. Стиль оформлення продумується вже після того, як обраний сценарій для проведення весільного банкету. Важливо щоб атмосфера залу відповідала стилістиці весілля.

Висновки

Банкетний зал для весілля - це чарівне місце, в якому на очах у всіх рідних і близьких народжується нова сім'я. Все в ньому повинно нагадувати про важливість моменту. І якщо таке чарівне місце ви знайшли, то настав самий час торкнутися питання оренди весільного банкетного залу. Для цього вам доведеться підписати бланк замовлення і обговорити всі нюанси, щодо оренди банкетного залу на весілля. Внісши суму застави, ви можете бути впевнені, що в зазначений день ресторан буде чекати вас, щоб допомогти вам у проведенні весільного банкету. Оренда залу - це нескладно, але важливо. Адже саме з цим залом все подальше життя буде асоціюватися чарівне слово «весілля».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Конференц-зал: яким він ...
Наступна новина: Системи класифікації готелів

КОМЕНТАРІ