Яким повинен бути хороший конференц-зал?

Яким повинен бути хороший конференц-зал?

25.05.16 14:32 0 835

Перш за все, варто зробити застереження, що сучасні конференц-зали істотно відрізняються від аналогічних приміщень минулих десятиліть. Красиве, комфортне приміщення, зі зручними меблями і максимумом технічного оснащення - такий нинішній зал для проведення конференцій або нарад. Залежно від розмірів приміщення, конференц-зал може служити як навчальним класом для невеликої групи, так і місцем для збору декількох сотень присутніх.

Далі ми поговоримо безпосередньо про обладнання сучасного конференц-залу і розповість нам про це Коваленко А. К. - співробітник "Прем'єр Компас Готелю": odessa-hotel.phnr.com, який є відмінним місцем для проведення корпоративних заходів, зустрічей, презентацій і конференцій в Одессі.

Основні системи та елементи обладнання

Кажучи про зал для конференцій не можна не згадати технічну сторону - вона повинна по максимуму відповідати меті заходу. Тобто для прес-центру або конференц-залу надзвичайно важливо, щоб він був досконалим програмно-апаратним комплексом, оснащеним усіма високотехнологічними системами для створення умов ефективного досягнення цілей заходу.

Аудіосистема складається з мікрофонів різного типу (радіомікрофонів або дротових мікрофонів), динаміків, мікшера. Це обладнання необхідне для того, щоб оратор міг бути почутим кожним учасником заходу. Передбачається значна кількість учасників конференції або семінару? У такому випадку знадобиться конференц-система, яка дозволить кожному присутньому отримати право голосу. Присутність учасників-іноземців передбачає, що обладнання має бути доповнене системою синхронного перекладу.

Відеосистема включає в себе всі пристрої візуального відображення інформації. До елементів даної системи відносяться:

  • Проектори;
  • Плазмові панелі;
  • Проекційні екрани;
  • Програвачі з підтримкою різних форматів відео;
  • Комп'ютери;
  • Презентаційне обладнання.

Конференцзв'язок - ще один елемент в обладнанні для залів, який призначений, головним чином, для проведення вебінарів або нарад з територіально віддаленими офісами (клієнтами, партнерами, іншими учасниками).

Пристрої для документування - невід'ємна частина під час переговорів, дебатів, нарад. До таких пристроїв відносять систему аудіо- та відеозапису.

Другий важливий момент при виборі хорошого конференц-залу - це меблі. Як уже згадано на початку статті, обстановка в конференц-залах також зазнала суттєвих змін, і тепер предмети меблів можуть бути також оснащені пристроями для підключення додаткового обладнання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ