Депутати підтримали участь КП «Луцькводоканал» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України»

Депутати підтримали участь КП «Луцькводоканал» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України»

27.05.16 15:04 0 627
Депутати на сесії міської ради вирішили підтримати участь комунального підприємства «Луцькводоканал» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених Фінансовою угодою щодо проекту, в обсязі до 10 848,04 тис. євро для фінансування субпроекту «Модернізація системи водопостачання та водовідведення м. Луцька», який передбачає модернізацію технологічної системи водопідготовки, реконструкцію каналізаційних очисних споруд м. Луцька та заміну зношеного технологічного транспорту та техніки на нову, модернізація насосного обладнання КНС № 1,2,3,5, реконструкція ділянок водогону d 600 мм.

Директор департаменту економічної політики міської ради Олександр Озінович пояснив, що Проект рішення підготовлено з метою реалізації проекту модернізації системи водопостачання та водовідведення м. Луцька та участі в проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та відповідно до статей 26, 60, 70, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2016 року №70 «Про порядок підготовки, реалізації, проведення моніторингу та завершення реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями».

Прийняття рішення забезпечить можливість участі в проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», що реалізується урядом України спільно з Європейським інвестиційним банком, завдяки чому буде можлива реалізація субпроекту «Модернізація системи водопостачання та водовідведення м. Луцька», який передбачає модернізацію технологічної системи водопідготовки, реконструкцію каналізаційних очисних споруд м. Луцька та заміну зношеного технологічного транспорту й техніки на нову, більш ефективну.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку в парку виявили ...
Наступна новина: Луцьк: обласне свято ...

КОМЕНТАРІ