Депутати міської ради своїм рішенням затвердили Концепцію розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в місті Луцьку

Депутати міської ради своїм рішенням затвердили Концепцію розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в місті Луцьку

27.05.16 20:23 0 579
Заступник начальника відділу підприємництва та реклами управління розвитку підприємництва та реклами Валерій Удот познайомив з основними пунктами Концепції.

За його словами, Концепція розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку - програмний документ, який формує мету, основні завдання її досягнення, зміст та напрямки організації зовнішнього рекламного оформлення міста разом із визначенням принципів та засобів їх реалізації. Концепція розроблена відповідно до законів України “Про рекламу”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про охорону культурної спадщини”, Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. № 2067 (зі змінами).

Концепція є підставою для розроблення та реалізації заходів з організації зовнішнього рекламного оформлення міста; удосконалення та подальшого розвитку нормативної бази з питань регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами в місті; розроблення та затвердження проектів та схем розміщення та реконструкції рекламних засобів на території міста; впорядкування розміщених засобів зовнішньої реклами (далі - ЗЗР) та рекламних вивісок на території міста; формування єдиного підходу міської ради та її виконавчих органів, а також суб'єктів господарювання до питань, що стосуються оформлення міста засобами зовнішньої реклами.

Застосування мови у рекламі та вивісках здійснюється відповідно до законодавства України про мови.

Проектним організаціям (особам), розробникам ескізів, проектів рекламних засобів, схем їх розміщення, рекламного оформлення міста керуватися в процесі виготовлення проектної документації положеннями та вимогами Концепції.

Більшість депутатів у своїх виступах схвально висловилися про Концепцію розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в місті Луцьку, яка буде дороговказом у роботі сфери реклами на найближчі 10 років.

На сесії також було прийнято Порядок розміщення вивісок у місті Луцьку, розроблений управлінням містобудування та архітектури.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кільком ...
Наступна новина: КП “Луцькводоканал” ...

КОМЕНТАРІ