Чернівецькі школярі здобули 86 призових місць на Всеукраїнських олімпіадах і конкурсах

Чернівецькі школярі здобули 86 призових місць на Всеукраїнських олімпіадах і конкурсах

27.05.16 13:02 0 610
У сесійній залі міської ради відбулося нагородження учнів навчальних закладів міста – переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, всеукраїнських і міжнародних учнівських конкурсів та конференцій.

«Радий бачити стільки розумних і талановитих дітей у приміщенні Ратуші, – каже міський голова Олексій Каспрук. – Це справжня еліта, надія нашого міста і всієї країни. Дякуємо усім учням за велику працю. І нехай кількість перемог на державному рівні лишень зростає».

69 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів здобули 86 призових місць у 2015/2016 навчальному році. Лідерами за кількістю переможців у 2015/2016 н.р. є Чернівецький ліцей №1 математичного та економічного профілів, Чернівецький ліцею № 3 медичного профілю, Чернівецька гімназія № 1 ім. Т. Шевченка, Чернівецька гімназія №4, Чернівецька гімназія № 5.

Керівництво підприємства «Чернівціводоканал» окремо відзначило ученицю гімназії №2 Олену Борук, яка перемогла у номінації «Учнівські проекти» на Всеукраїнському творчому конкурсі «Подорож у світ води».

12►

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівський міський ...
Наступна новина: Представники єврейської ...

КОМЕНТАРІ