В Житомирській області з громадської ради при ОДА виключили представників через систематичну відсутність

В Житомирській області з громадської ради при ОДА виключили представників через систематичну відсутність

27.05.16 19:34 0 573
Відбулося чергове засідання громадської ради при Житомирській облдержадміністрації за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути.

На порядку денному громадської ради були питання про зміни у складі ради, механізми партиципарного бюджетування, обговорення Трудового кодексу України, звіти голів комісій та ін.

Голова громадської ради Володимир Стельмах зазначив, що надійшли заяви стосовно виходу зі складу громадської ради від Ірини Коцюби, Олександра Горбовського, а також заяви про ротацію представників організацій: ГО «Центр громадських ініціатив "Наш дім"», Міжнародна молодіжна ГО «ПРОЕКТ "ВОДЕНЬ"», Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Захист та правопорядок».

Згідно з Положенням про громадську раду, членство у раді припиняється у разі систематичної відсутності члена громадської ради на засіданнях без поважних причин (більше, ніж 2 рази).

Відповідно до цього, були виключені з числа представників громадської ради Ольга Добрякова (Житомирська обласна ГО «Фідем»), Юрій Папура (ГО «Об'єднання імені Василя Стуса»), Владислав Савіцький (Первинна профспілкова організація Житомирського державного технологічного університету), Олександр Силко (ГО «Бюро Громадських Експертиз»), Олександр Черниш («Союз споживачів міста Житомира»).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ