Чернівці: Кільком громадським організаціям виділено фінансову підтримку

Чернівці: Кільком громадським організаціям виділено фінансову підтримку

27.05.16 20:07 0 534
Виконавчий комітет міської ради на черговому засіданні спрямував кошти цільового фонду соціально-економічного розвитку міста на фінансову підтримку кільком громадським організаціям.

Молодіжній організації “АЙСЕК в Україні” на впровадження проектів “Відчуй Україну” та “Брендінг Чернівців” спрямовано 16,5 тис. грн. Метою цих ініціатив є відновлення бренду України та Чернівців, залучення іноземних туристів та інвесторів, а також культурний розвиток молоді та розширення світогляду шляхом залучення до роботи в проектах волонтерів з різних країн світу у якості відео-, фотокореспондентів та авторів статей про нашу державу та місто.

Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей фінансову підтримку у розмірі 4 тис. грн. надано Чернівецькій міській громадській організації “Комітет багатодітних матерів, дітей інвалідів та дітей-сиріт”. Товариству по соціальному захисту дітей-інвалідів та хворих дітей, Регіональній благодійній організації “Сім'я і здоров'я” та Чернівецькому обласному благодійному фонду “Діти – інваліди” виділено по 3 тис. грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ