На оздоровлення та відпочинок чернівецьких дітей влітку буде виділено понад два з половиною мільйони гривень

На оздоровлення та відпочинок чернівецьких дітей влітку буде виділено понад два з половиною мільйони гривень

27.05.16 11:10 0 546
З 30 травня по 16 червня 2016 року в Чернівцях у 37 школах працюватимуть пришкільні табори, у яких відпочине 3700 дітей. Під час перебування у пришкільних таборах учні матимуть можливість відвідувати парки, музеї, театри та кінотеатри, вивчатимуть іноземну мову в ігровій формі, брати участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.

На роботу пришкільних таборів виділено 976 тисяч гривень. Щотижня проводитимуться безкоштовні кіносеанси для організованих школярів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей. Кожної неділі та у святкові дні проводитимуть «карооке» біля фонтану, ігротеки в Центральному парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка.

На оздоровлення у міському пересувному таборі «Стежинка» при міському Центрі дитячої та юнацької творчості виділено 30 тисяч гривень. На відпочинок і оздоровлення дітей-інвалідів, учасників міського клубу «Паросток» у пансіонаті «Зелені пагорби» спрямовано 93 тис.грн.

На відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в заміських стаціонарних дитячих таборах області з міського бюджету виділено 1,6 млн.грн.

480 дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, дітей- сиріт, дітей учасників АТО, дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, диспансерно хворих дітей, а також відмінники навчання, талановиті та обдаровані учні будуть оздоровлені в таборах «Юність» Вижницького району та «Вербиченька» Сторожинецького району.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку в ефірі ...

КОМЕНТАРІ