На Тернопільщині – найнижча в Україні вартість перебування дітей в оздоровчих закладах

На Тернопільщині – найнижча в Україні вартість перебування дітей в оздоровчих закладах

27.05.16 19:01 0 558
Вартість перебування дітей у дитячих закладах області є найнижчою в Україні і становить від 160 до 190 грн. за ліжко/день.

Про це повідомив начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації під час колегії обласної державної адміністрації.

«На проведення оздоровчої кампанії 2016 року на Тернопільщині передбачено 5 млн. 593 тис. грн. з обласного бюджету, в тому числі: відділу сім'ї та молоді – 5 млн. грн., департаменту освіти і науки 593 тис. грн. Місцевими бюджетами передбачено 2 млн 885 тис. 500 гривень на проведення оздоровчої кампанії та 290 тис. гривень на підготовку дитячих таборів, - констатував Ігор Чорний. - Крім того, планується залучення 9 млн 300 тис. грн.. позабюджетних коштів на організацію оздоровлення та відпочинку дітей області».

Станом на 25 травня не виділено бюджетних коштів на організацію оздоровлення та відпочинку дітей у Монастириському районі, лише 22 тис. грн. закладено у бюджеті м. Бережани.

«Тому є потреба у виділенні додаткових коштів на оздоровлення дітей пільгових категорій у даних районах», - констатував Ігор Чорний.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В суботу,28 травня на ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ