У Рівненській області рятувальники,працівники поліції та представники органів місцевого самоврядування проводять рейдові профілактичні перевірки у лісових масивах

У Рівненській області рятувальники,працівники поліції та представники органів місцевого самоврядування проводять рейдові профілактичні перевірки у лісових масивах

27.05.16 10:24 0 493
Впродовж весняно-літнього пожежо-небезпечного періоду на території лісових масивів Рівненщини рятувальники проводять рейдові профілактичні перевірки щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки.

Основним завданням співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, працівників поліції та місцевої влади під час таких заходів, є не лише виявлення порушників, а й проведення роз’яснювальної роботи з громадянами.

Так, 25 травня подібна рейдова перевірка відбулася у селі Михайлівка Радивилівського району.

Рятувальники нагадали, що розкладати багаття дозволяється лише у спеціально відведених рекреаційних зонах. Залишаючи місце відпочинку, необхідно загасити тліюче вогнище водою та переконатися, що воно повністю загасло. Працівники поліції та представники органів місцевого самоврядування нагадали, що випалювання рослинності тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність, оскільки такі дії можуть призвести до значних збитків, пошкодження лісових масивів та майна.

Для закріплення знань рейдівці роздали громадянам застережні листівки та порадили завжди дотримуватись правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Радивилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: «Наше ...
Наступна новина: Керівник області про нові ...

КОМЕНТАРІ