У Рівненській області рятувальники провели інструктаж з учасниками 10-го обласного збору,лідерів учнівського самоврядування

У Рівненській області рятувальники провели інструктаж з учасниками 10-го обласного збору,лідерів учнівського самоврядування

27.05.16 21:09 0 532
24 травня працівниками Володимирецького районного сектору Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області, проведено виступ-інструктаж на відкритті 10-го обласного збору лідерів учнівського самоврядування, який проводився в період з 24 по 26 травня на базі Реабілітаційно-оздоровчого центру «Біле озеро».

Співробітники Служби порятунку, враховуючи, що даний захід проводився біля природної водойми в лісовій місцевості, нагадали учасникам збору та всім присутнім про привила безпечної поведінки на воді та необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки при перебуванні в лісовій місцевості. До того ж слід зазначити, що лісовий масив, біля якого проводиться даний захід знаходиться на території Білоозерського лісництва Рівненського природного заповідника.

Слід зауважити, що в переважній більшості саме через людський фактор трапляються пожежі, які знищують «зелені легені» нашої планети. А випадки утоплення, які щороку фіксуються на водоймах краю стаються здебільшого саме через нехтування правилами безпечної поведінки на воді. Як показує практика люди хоч і знають про небезпеку, яка чатує на них у воді проте трапляються і такі особистості, які вперто їх порушують. Часто така халатність призводить і до трагічних наслідків.

В ході профілактичного рейду фахівці ДСНС нагадали людям про важливість дотримання заходів безпеки при перебуванні біля водойм та правила пожежної безпеки в лісових масивах, розповіли про статистику трагічної загибелі людей на водних об’єктах, а також про лісові пожежі, які нажаль на Поліссі фіксуються систематично. Всім вручалися пам’ятки попереджувального характеру.

Володимирецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині прокурори ...

КОМЕНТАРІ