На Вінничині ігор Івасюк взяв участь у святкуванні 79 – річниці Донецького університету (+фото)

На Вінничині ігор Івасюк взяв участь у святкуванні 79 – річниці Донецького університету (+фото)

28.05.16 13:35 0 622
27 травня, в Донецькому національному університеті проходять урочисті заходи з нагоди 79 – го Дня народження вишу. Заступник голови - директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк привітав колектив університету з Днем народження, а також відвідав новостворений музей новітньої історії ДонНУ та був присутній на урочистому засіданні Вченої ради.

Разом із ректором ДонНУ Романом Гринюком Ігор Івасюк оглянув експозицію музею «Нові сторінки історії».

« Саме в музеї університету особливо відчуваєш, якою складною і, водночас, надзвичайно цікавою є його історія. Мені приємно, що незважаючи на усі негаразди, які зараз маємо на Сході країни- батьківщині Донецького університету,- вуз живе і впевнено дивиться у майбутнє»,- зауважив посадовець.

Ігор Івасюк відзначив високий професіоналізм науково-педагогічних працівників, які викладають у ДонНУ, активну громадську позицію та високу фахову підготовку студентів.

«Це – потужний осередок науки, але головне те,що Донецький університет є справжнім прикладом патріотизму, який проявляється у конкретних справах і може слугувати навіть для вінничан взірцем того, як треба любити свою країну. Тож шнє святкування спрямоване у майбутнє: університет живий , він працює і розвивається і ,безперечно, залишиться рідним для Вінниці. Але сподіваємось, що він обов'язково повернеться на свою батьківщину у рідні стіни, а на Україні запанує мир»,- зазначив він.

В рамках святкування Дня університету у головному корпусі відбулось урочисте відкриття Польського клубу та виставки фоторобіт Костянтина Родіхіна, присвячених польській тематиці.

Цього року ДонНУ вже вдруге відзначає день народження на Вінницькій землі. За час, що минув після вимушеного переміщення вишу з Донецька, університет зміг не лише відновитися на новому місці, а й розширити географію діяльності, поповнити студентські лави талановитими абітурієнтами з різних регіонів, упровадити нові освітні програми, вийти на нові точки зростання.































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська міськрада ...
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ