Ігор Івасюк привітав учнів загальноосвітньої школи-гімназії № 30 м. Вінниця з завершенням навчального року (+фото)

Ігор Івасюк привітав учнів загальноосвітньої школи-гімназії № 30 м. Вінниця з завершенням навчального року (+фото)

28.05.16 15:09 0 620
Цьогоріч на останній дзвоник привітати учнів загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів – гімназія № 30 імені Тараса Шевченка Вінницької міської ради завітав заступник голови - директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

В рамках урочистого свята учні та вчителі школи-гімназії хвилиною мовчання вшанували пам'ять видатного українського поета-пророка Тараса Григоровича Шевчанка, в ім'я якого названо школу, а також поклали квіти до меморіальної дошки на честь випускника школи та загиблого героя в зоні антитерористичної операції Євгенія Пікуса.

Звертаючись до присутніх, Ігор Івасюк зазначив: «Свято останнього дзвоника завжди об'єднує діток, молодь, вчителів та батьків. Для учнів, що закінчили перший клас – це перша сходинка в їхньому житті, а для випускників – крок в самостійне та доросле майбутнє».

Посадовець подякував педагогічному колективу навчального закладу, адже саме від вчителів залежить подальше прагнення учня до знань та розвитку в майбутньому: «Це професійні фахівці, які відданні своїй справі».

Ігор Івасюк, звертаючись до випускників, наголосив: «Ви приклад для підростаючого покоління і саме від вашої успішності та здобутків залежить майбутнє нашої країни. Нехай кожний з вас зробить крок на зустріч мрії та обере ту професію, яка буде приносити задоволення. Здійснення мрій та миру кожному з вас».

Під час урочистої лінійки директору школи-гімназії Аллі Панасюк та педагогічному колективу за волонтерську допомогу, що відправлялась до зони АТО, від імені командування, а також особового складу підрозділів Збройних Сил України та Національної Гвардії України, представник від громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Самооборона майдану» вручив подяку та шеврон від колективу першої гаубичної артилерійської дивізійної 30-ї окремої бригади.

Захід супроводжувався читанням віршів першокласників і випускників та музичними виступами учнів школи-гімназії.

На завершення лінійки, на знак прощання з шкільними роками, випускники випустили у небо повітряні кульки.























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ