Степан Барна: «Маємо використовувати всі можливості для наповнення бюджетів»

Степан Барна: «Маємо використовувати всі можливості для наповнення бюджетів»

28.05.16 12:10 0 562
Найкращий критерій оцінки роботи виконавчої влади та органів місцевого самоврядування - це зростання рівня заробітної платні, зниження рівня безробіття та добробут кожної родини.

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час наради

з питань наповнення місцевих бюджетів у Бучацькій об`єднаній державній податковій інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Тернопільській області за участю голови обласної Віктора Овчарука, голів районних державних адміністрацій та районних рад.

«Як свідчать статистичні дані, найбільший обсяг доходів місцевих бюджетів, що припадає на одного мешканця району, спостерігається у Тернопільському, Заліщицькому, Підволочиському, а найменший – Бучацькому і Монастириському районах, - констатував Степан Барна. – Маємо шукати додаткові ресурси та використовувати всі можливості для наповнення бюджетів. Ще один показник - рівень заробітної плати. Наша мета – зростання заробітної плати по області до 4 500 -5000 грню Ми маємо докласти зусиль, щоб люди відчули реальні зміни».

Як поінформував начальник Бучацької ОДПІ Головного управління ДФС у Тернопільській області Михайло Яцина, до загального фонду державного бюджету за 4 місяці 2016 р. мобілізовано 8,4 млн.грн., що становить 114% індикативного показника. Ріст надходжень до відповідного періоду минулого року становить 120% або 1,44 млн.грн.

«До загального фонду місцевого бюджету за 4 місяці поточного року мобілізовано 17,5 млн.грн., що становить 126,7% індикативного показника. Ріст надходжень до відповідного періоду минулого року становить 145,8% або 5,5 млн.грн. Виконання доведених індикативних показників та розписів місцевих бюджетів забезпечено за кожен місяць поточного року. Слід зауважити, що поряд з тим ми маємо виконання розписів Золотопотіцікої обєднаної громади за 4 місяці 2016 р. факт надходжень власних доходів становить 1380,1 тис.грн. при затвердженому розпису 459,5 тис.грн. або 300,3%», - зазначив Михайло Яцина.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державних службовців та ...
Наступна новина: В Луцьку 30 травня ...

КОМЕНТАРІ