На Тернопіллі степан Барна відвідав Золотопотіцьку об`єднану територіальну громаду

На Тернопіллі степан Барна відвідав Золотопотіцьку об`єднану територіальну громаду

28.05.16 16:58 0 574
У рамках робочої поїздки у Бучацький район голова обласної державної адміністрації Степан Барна відвідав Золотопотіцьку об`єднану територіальну громаду. Очільник краю поспілкувався з керівництвом та мешканцями громади.

«В першу чергу мене цікавить фінансова ситуація, - зазначив Степан Барна. - Тут ми маємо перевиконання бюджету за І квартал – майже 300%. А по області перевиконаня бюджетів у громадах – майже 140%. Громада має ресурс, який може використати на власні потреби. Ці кошти можуть бути спрямовані на різні соціальні проекти. Крім того, ми чекаємо прийняття закону, який дозволить приєднати до складу громади інші населені пункти».

Також очільник краю відвідав поліцейську станцію, яка діє з 4 березня. Тут працює шість досвідчених працівників поліції, котрі несуть службу 24 години на добу.

Як розповів голова об`єднаної територіальної громади Ростислав Кушик, серед нагальних проблем - ремонт двох дитячих садоків ( у с. Возилів і с. Костільники), капремонт будівлі ЦНАПу, ремонт глядацького залу у будинку культури, приміщення для пожежної частини, заміна котлів у закладах освіти.

«З прийняттям реформи люди відчули, що їхня доля в їхніх руках, - констатував Ростислав Кушик. – Ми провели благоустрій на території громади, поремонтували дорогу. Крім того, готуємо проекти, адже наша громада має отримати близько 6 млн. субвенції на об`єкти інфраструктури».

Нагадаємо, до складу Золотопотіцької громади входять Золотий Потік, Возилів, Костільники, Миколаївка, Русилів, Скоморохи, Сновидів, Соколів , Сокілець, Губин, Рублин. Населення громади – майже 11 тисяч осіб.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбувся ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ