На Тернопіллі степан Барна привітав випускників Саранчуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

На Тернопіллі степан Барна привітав випускників Саранчуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

28.05.16 17:17 0 647
Зі святом Останнього дзвоника привітав випускників Саранчуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що у Бережанському районі, голова обласної державної адміністрації Степан Барна. Останній дзвінок покликав у доросле життя 10 випускників закладу.

«Перед нами багато вимог щодо якості освіти, адже ви, дорогі випускники, розбудовуватимете нашу державу, - зазначив очільник краю. - Тому пріоритетом політики обласної влади є увагу до цієї галузі. Незважаючи на складний час, цього року ми відкрили школу у с. Соколів Теребовлянського району. Це – спільна робота, спільна відповідальність. Але тільки в цьому запорука успіху. Роботу у напрямку покращення умов у навчальних закладах ми продовжуватимемо і надалі».

Степан Барна відзначив активність керівництва школа та села. Тут у рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» впроваджено енергозберігаючі заходи, проведено капітальний ремонт із заміною котла на твердопаливний, проведено заміну системи опалення та влаштовано підвісну для зберігання дров. Триває ремонт спортивного залу.

«Для мене важливо, щоб ті справи, які розпочала громада у питаннях модернізації закладів освіти, були успішно реалізовані, - зауважив Степан Барна. – Ваш приклад показує, що ми маємо не тільки залучати власні ресурси, а й кошти міжнародних організацій для покращення умов для навчання наших дітей».

Очільник краю вручив учням подарунки – комп`ютер та м`ячі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ