У Житомирській облдержадміністрації розглянули проблемні питання інвалідів

У Житомирській облдержадміністрації розглянули проблемні питання інвалідів

29.05.16 14:09 0 612
27 травня, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту праці та соціального захисту населення Галина Корінна провели засідання обласного комітету для забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

У засіданні також взяли участь заступники голів райдержадміністрацій та міських голів, голови Корольовської та Богунської районних рад м. Житомира, представники громадських організацій інвалідів та засобів масової інформації.

На порядок денний винесено такі питання: стан виконання заходів щодо забезпечення доступності об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у м. Бердичеві, м. Новограді-Волинському та в Андрушівському районі; здійснення громадського моніторингу доступності об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури для людей з інвалідністю в області; забезпечення доступності для осіб з інвалідністю до Житомирського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів; робота Коростенського районного комітету доступності та створення безперешкодного доступу для осіб з обмеженими фізичними можливостями в Коростенському районі тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ