В Житомирі обговорили перспективи міжнародного співробітництва та бюджетний потенціал області

В Житомирі обговорили перспективи міжнародного співробітництва та бюджетний потенціал області

29.05.16 15:11 0 660
27 травня у Житомирській облдержадміністрації відбулося засідання за круглим столом «Програма економічного і соціального розвитку та бюджет Житомирської області на 2016 рік», організоване управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно із комісією з питань бюджету, економічного розвитку, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції громадської ради при Житомирській облдержадміністрації.

Відкриваючи засідання, голова громадської ради Володимир Стельмах закликав учасників круглого столу до спільного пошуку шляхів економічного і соціального розвитку Житомирщини та підготовки відповідних пропозицій щодо вирішення проблемних питань. Фахову модерацію заходу забезпечив доктор економічних наук, професор, голова комісії громадської ради при облдержадміністрації з питань бюджету, економічного розвитку, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Юзеф Цаль-Цалко.

Члени комісії взяли активну участь в обговоренні доповіді заступника директора департаменту фінансів облдержадміністрації Віктора Венцеля щодо бюджетного потенціалу Житомирської області на 2016 рік в частині формування державного і місцевих (обласного, міських, районних, сільських, селищних, територіальних) бюджетів. Відповідні роз'яснення учасникам круглого столу з питань оподаткування надала заступник начальника Головного управління ДФС у Житомирській області Ірина Свєтяш.

Про перспективи міжнародного співробітництва та європейської інтеграції суб'єктів господарювання Житомирської області в контексті асоціації України з Європейським союзом розповів Олег Доценко, заступника директора – начальника управління інвестиційно-інноваційної діяльності, зовнішніх зносин, адміністративно-дозвільної діяльності та розвитку підприємництва департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

Учасники заходу долучилися до обговорення зазначених питань та висловили свої пропозиції щодо можливостей самофінансування області та ефективності використання власних бюджетних коштів територіальної громади, наголосивши на важливості реєстрації в області, а не за її межами, як великих, так і малих суб'єктів господарювання, що діють на Житомирщині.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівці: План заходів з ...
Наступна новина: Професія кондитер. Хто ...

КОМЕНТАРІ