Які бувають металоконструкції?

Які бувають металоконструкції?

30.05.16 13:28 0 777

aplazmaМеталоконструкції - це напевно 1-на із самих важливих і значимих складових в будівельній справі. Практично жодне будівництво не відбувається без використання цих металевих виробів. Більш того, деякі металоконструкції є не тільки основою будівельного об'єкта, які при подальшому будівництві можуть закриватися оздоблення, але і так само багато будівельних об'єктів безпосередньо практично повністю складаються з одних металоконструкцій. До таких об'єктів можна віднести численні мости, вежі, наприклад Ейфелева та багато інших. На більшості виробничих об'єктах металеві конструкціі складають основну частину будівельних об'єктів. Це: галереї, естакади, каркаси будівель і споруд, внутрішні етажерки, які обслуговують майданчики, мостові крани, козлові крани та багато іншого.

Крім промислового і будівельного використання металоконструкції, їх можна зустріти і в звичайній побутовій обстановці. Вони можуть бути складовими багатьох оточуючих нас речей і предметів. Це можуть бути, наприклад каркаси меблів, візерункові підставки під квіти, ніжки столів, огорожі вашого будинку і так далі. Здебільшого до металоконструкцій можна віднести практично всі вироби з металу.

До металоконструкцій відносяться не тільки вироби з чорних металів, таких як сталь. Також тут можна відзначити вироби з алюмінію. І в залежності від металу, з якого виготовлені металоконструкції, їх можна віднести до того чи іншого виду.

Різновиди металоконструкцій

Отже, існує кілька видів металоконструкцій:

  • Одним із найпоширених видів в так званому легкому будівництві - є легкі металоконструкції. З таких виробів швидко збираються будівлі і споруди. Це, як правило, не великі за висотою і площею споруди;
  • Для зведення промислових об'єктів і зведення, значних по висоті будівель і споруд використовуються так звані важкі металічні вироби. В принципі відмінності між видами тут цілком можна визначити візуально;
  • Для будівництва різних ємностей, таких як: цистерни, баки тощо використовуються резервуарні конструкції;
  • Для установки антен і радіостанцій використовують антенно-щоглові споруди з металу;
  • Для окремих випадків, коли необхідно виконати виріб за індивідуальними параметрами, використовуються так звані нестандартні металоконструкції.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Цокольный сайдинг: что это?

КОМЕНТАРІ