Хто такий гарант?

Хто такий гарант?

30.05.16 18:12 0 771

Будь-яка угода заснована на довірі, а якщо її немає? Та й будемо відверті, звідки їй взятися, адже і в реальному житті обману предостатньо, а інтернеті де ви не знаєте людини, і навіть її не бачите, вона знаходиться за сотні кілометрів, а все що відомо про нього це адреса електронної пошти, номер icq, нік на форумі, тобто нічого.

Відповідно ваші домовленості виключно у віртуальній формі, на чесному слові, а ось гроші, то справжні.

Зрозуміло, можна намагатися себе убезпечити, наприклад скориставшись кодом протекції, але це захист тільки для однієї сторони, адже де гарантія, що отримавши виконану роботу або товар, покупець повідомить код? Адже не ввівши код, гроші просто повернутися назад на гаманець покупця.

Можна довіритися відгуками, але і це погодьтеся далеко не вихід, адже вони можуть бути написані самою людиною, або його конкурентами, та й все колись буває в перший раз, вчора ще надійний контрагент, а сьогодні він вирішив спакувати валізи, а ваші гроші підуть на "квиток ". І знову таки це захист тільки для однієї сторони.

Так що всі угоди, які укладаються online (в інтернеті), потенційно небезпечні. Кожна угода - це гра в "російську рулетку", де потрібно кожен раз ризикувати, витрачати нерви, сили і час. З варіантом, в кінці кінців, все втратити...

Гарант

Всього цього легко можна уникнути, застрахувати себе від всіх можливих неприємних наслідків! Все дуже просто, наявність незацікавленого і неупередженого Гаранта (наприклад, Гарант Сервис: garant.pro) між сторонами договору, дозволяє проводити повністю безпечні угоди. Де ризик обману зводиться до нуля, дозволяючи відразу ж, спочатку запобігти шахрайству, як з боку замовника, так і виконавця.

Порядок проведення угоди під захистом Гаранта:

  • Замовник (покупець) і Виконавець (продавець) домовляються про угоду в своєму особистому, захищеному кабінеті;
  • Замовник переводить обумовлені кошти на рахунок Гаранта, Гарант підтверджує Виконавцю надходження коштів;
  • Виконавець виконує свою роботу і висилає її замовнику;
  • Замовник інформує Гаранта, що все нормально -> гроші переводяться на рахунок Виконавця.

Якщо договір передбачає передачу пароля, гарант ще до передачі його замовнику перевіряє його правильність.

Всі дії автоматизовані і не потребують ручного втручання, що забезпечує швидкість і надійність всіх операцій.

Думаємо ніхто не буде сперечатися, що краще трохи заплатити за гарантію, і спати спокійно, ніж ризикнути і залишитися ні з чим, бо як відомо скупий платить двічі. Не економте на своїх нервах.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати вентилятор?
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ