В Житомирській області діалог між владою і громадянським суспільством має бути конструктивним

В Житомирській області діалог між владою і громадянським суспільством має бути конструктивним

02.06.16 08:30 0 532
30 травня у Вінниці відповідальні за комунікації з громадськістю в облдержадміністрації, районних державних адміністраціях Житомирської області взяли участь у регіональному навчальному семінарі «Механізми взаємодії між органами виконавчої влади та інститутами громадянського суспільства».

Захід ініційований координатором проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві з Секретаріатом Кабінету Міністрів України в рамках реалізації проекту «Удосконалення інституційної спроможності Уряду України та інститутів громадянського суспільства для ефективної співпраці у процесах прийняття рішень». Спікери семінару: заступник директора департаменту інформації та комунікацій з громадськістю, завідуюча відділом сприяння розвитку громадянського суспільства та комунікацій з громадськістю СКМУ Наталія Окша; співробітник офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні Ольга Озерна; експерти ОБСЄ – Володимир Купрій та Олександр Вінніков; директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації Світлана Василюк.

У своїх виступах спікери наголошували, що проведення консультацій з громадськістю набуває все більшого значення у прийнятті рішень, як на центральному, так і на регіональному рівнях. «Щоб діалог між владою і громадянським суспільством був конструктивним, сторони мають чітко розуміти свої права і обов'язки», – зазначив експерт ОБСЄ Володимир Купрій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів – територія ...
Наступна новина: Захист прав дітей - головне ...

КОМЕНТАРІ