Вінничина: майже 10 мільйонів гривень надійшло до місцевих бюджетів області за надання адмінпослуг (+фото)

Вінничина: майже 10 мільйонів гривень надійшло до місцевих бюджетів області за надання адмінпослуг (+фото)

02.06.16 09:01 0 537
За І квартал поточного року за надання адміністративних послуг у ЦНАПах, до місцевих бюджетів надійшло майже 10 мільйонів гривень. Про це повідомила перший заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Надія Насіковська під час прес-конференції, яка відбулась 31 травня у прес-центрі Депаратаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

За словами посадовця, ця сума більша на 15% ніж за аналогічний період минулого року. До того ж, половина коштів за надані послуги перераховано у бюджет м.Вінниці.

"В минулому році надали більше мільйона адмінпослуг через ЦНАПи, це в два рази більше ніж в попередньому році. В першому кварталі поточного року також відмічається позитивна динаміка щодо збільшення кількості надання адмінпослуг через центри, зокрема за цей період було надано 245 тисяч послуг і це більше на 15% ніж за відповідний період минулого року", - зазначила Н.Насіковська.

За її словами, більше 70% від усіх послуг займають послуги соціального характеру.

"Серед соціальних послуг, які надані через адмінцентри у першому кварталі 60% або 284 тисяч звернень припали на оформлення і надання субсидій" , - зауважила Н.Носіковська.

Слід відмітити, в області створено 28 центрів надання адміністративних послуг, які діють у кожному районі. Також створено три філії ЦНАП у місті Вінниці .









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Посмішки,подарунки та ...

КОМЕНТАРІ