В Житомирській області свято завітало до обласної дитячої клінічної лікарні

В Житомирській області свято завітало до обласної дитячої клінічної лікарні

02.06.16 19:38 0 630
В обласній дитячій клінічній лікарнівідбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей під гаслом «У мирі хочу бачить Україну свою!».

Проведення таких свят для колективу закладу стали вже традиційними. Цьогоріч саме діти запропонували провести свято, тематика якого була б спрямована на встановлення миру і припинення бойових дій на всій території України. Свої мрії про одужання, мирне й щасливе дитинство діти написали на виготовлених власноруч листівках, із яких створили «Килим бажань».

Теплі слова маленьким пацієнтам висловив головний лікар лікувального закладу Віктор Марченко, який запевнив, що медичні працівники зроблять усе можливе й неможливе, аби діти отримали якісне лікування та повернулися до активного життя.

Голова опікунської ради лікарні, голова обласної ради жінок Тамара Олійник передала дітям добірку книжок з історії української культури, народного епосу, науково-пізнавальної літератури.

Також дітей вітали їх oднoлітки з відомої житомирської танцювальної майстерні Tour de Forсe», які презентували хореографічні постановки у стилі hip-hop.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: С какого возраста следует ...

КОМЕНТАРІ