Житомирщина: керівник області привітав вихованців Новоборівського будинку-інтернату.

Житомирщина: керівник області привітав вихованців Новоборівського будинку-інтернату.

02.06.16 09:46 0 571
1 червня, у рамках Міжнародного дня захисту дітей, голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Новоборівський дитячий будинок-інтернат для дівчат.

Керівник області оглянув матеріально-побутові умови проживання вихованців закладу, а також ознайомився з дитячими роботами декоративно-прикладного мистецтва.

Після цього Сергій Машковський разом з директором департаменту праці та соціального захисту населення ОДА Галиною Корінною, депутатами обласної ради та представниками місцевої влади привітали дітей зі святом.

— Голова ОДА зазначив: « завдання держави, щоб всі діти отримували якісну освіту, кваліфіковане медичне обслуговування, реабілітаційні послуги, мали змогу спілкуватися з ровесниками. В області діє 4 дитячі будинки-інтернати, де на повному державному утриманні перебуває 331 дитина з особливими фізичними та розумовими потребами. Всі підопічні закладів забезпечені належною опікою і підтримкою».

Сергій Машковський нагадав, що коли минулого разу відвідував цей навчальний заклад, то пообіцяв сприяти вирішенню проблемних питань з опаленням. Так, сесією обласної ради від 19 травня поточного року прийнято рішення щодо виділення додаткових коштів у сумі 988,6 тис. грн на проведення капітального ремонту тепломережі, зокрема, придбання твердопаливного котла та генератора.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулося ...
Наступна новина: Чернівці: Для дітей і ...

КОМЕНТАРІ