Посмішки,подарунки та веселий настрій супроводжують маленьких жителів Житомирщини.

Посмішки,подарунки та веселий настрій супроводжують маленьких жителів Житомирщини.

02.06.16 09:02 0 689
Щороку в перший день літа в Україні, як і в інших країнах світу, відзначається День захисту дітей. Це Міжнародне свято радості та світлого дитинства.

У цей день для маленьких громадян влаштовуються різні розважальні заходи, серед них: фестивалі, концерти, вистави, конкурси з подарунками, спортивні змагання, естафети, цікаві і пізнавальні екскурсії тощо.

1 червня, служба у справах дітей облдержадміністрації організувала святкову виставу в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Виставу дивилися близько 450 дітей, серед яких діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти загиблих герої Небесної Сотні, діти, батьки яких постраждали чи беруть участь в АТО та інші соціально незахищені категорії дітей області.

На свято до дітей завітав і перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко, який зазначив: «Розпочалися літні канікули, а це означає, що наступила ваша улюблена пора. Ми вам бажаємо, щоб ви досягали усіх вершин та радували своїх батьків. Зі святом!».

Після завершення вистави усі діти отримали солодкі подарунки та мають змогу відвідати усі музеї міста Житомира.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: майже 10 ...
Наступна новина: На Вінничині у центрі ...

КОМЕНТАРІ