На Тернопільщині відремонтовано дороги до двох десятків населених пунктів

На Тернопільщині відремонтовано дороги до двох десятків населених пунктів

02.06.16 12:57 0 581
У розпалі ремонтного сезону на тернопільських автошляхах щоденно трудяться більше 30 бригад шляховиків. Як результат, на вже ліквідовано 97% ямковості на дорогах державного значення.

«Цього тижня завершили ліквідацію ямковості та тріщин дорожнього покриття на автошляхах Тернопіль-Броди, Бучач-Золотий Потік, Копичинці-Гусятин, Гримайлів-Гусятин», - повідомив начальник Служби автомобільних доріг Тернопільщини Богдан Юлик.

До речі, деякі з цих доріг не ремонтувались більше десяти років.

Відремонтовані дороги в напрямку таких населених пунктів: Ігровиця, Івачів-Долішній, Плотича, Чистилів - Тернопільський район; Підберізці, Залісці - Зборівський район; Копичинці, Чагарі, Крогулець, Васильківці, Чабарівка, Буцики, Товсте, Раштівці, Постолівка, Городниця, Личківці - Гусятинський район; Жизномир, Сороки, Соколів, Золотий Потік - Бучацький район.

Ямковий ремонт стримує та попереджає подальшу руйнацію автошляхів, тому є необхідним в часі обмеженого фінансування дорожньої галузі.

Якість виконаних робіт та матеріали, які використовують дорожники в роботі ретельно перевіряють у лабораторії Служби доріг. Також за роботою слідкує громадськість.

Ліквідацію ямковості та тріщин дорожнього покриття проводять підрядні організації ДП «Тернопільський облавтодор» та ТзОВ «ТехноБудЦентр».

Після завершення робіт на дорогах державного значення шляховики продовжать ліквідацію ямковості на місцевих автошляхах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині підписано ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ