Надзвичайний та Повноважний Посол Естонії відзначив сприятливий бізнес-клімат на Тернопільщині

Надзвичайний та Повноважний Посол Естонії відзначив сприятливий бізнес-клімат на Тернопільщині

02.06.16 15:04 0 571
Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Й.В. пан Сулев Канніке під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації Степаном Барною та головою обласної ради Віктором Овчаруком відзначив сприятливий бізнес-клімат в Тернопільській області.

«У Шумському районі успішно працює спільне Українсько – Естонське підприємство «Сегеш – Україна», яке спеціалізується на пошитті робочого одягу з текстилю, - констатував Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Й.В. пан Сулев Канніке. – Це - приклад співпраці влади області і району у підтримці іноземного інвестора».

Степан Барна зазначив, що спільне українсько-естонське підприємство “Сегеш - Україна” є одним з найпотужніших промислових об'єктів Шумщини.

«Готовий товар — робочу уніформу — сучасне європейське підприємство експортує за кордон, - зауважив очільник краю. – Воно забезпечує робочі місця для багатьох шумчан та навколишніх сіл і має всі можливості ще наростити виробничі потужності. Зараз фабрика наповнена найсучаснішим швейним обладнанням, де переважна більшість виробничих ланок – комп'ютеризована».

Степан Барна підкреслив, що стратегія влади області – створення комфортних умов для роботи інвесторів в області.

«Ми захищали і будемо захищати бізнес та будемо робити все, щоб кожен інвестор почувався тут максимально комфортно!», - зазначив голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Что собой представляет тент?

КОМЕНТАРІ