Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області долучається до вшанування Міжнародного дня захисту дітей (+фото)

Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області долучається до вшанування Міжнародного дня захисту дітей (+фото)

03.06.16 14:34 0 955
Підтримуючи традиції правоохоронців Буковини щодо шефства над установами, дедіти перебувають під опікою держави, виконуючий обов’язки директора Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області Василь Душинський відвідав дитячий будинок «Ромашка» в селі Оршівці Кіцманського району.

Щороку, напередодні оздоровчого періоду, у День захисту дітей, дружня сім’я комунального закладу готує для гостей-благодійників змістовні концертні програми, демонструючи у них свої таланти.

І цього разу з високим емоційним тонусом дітки, за різних обставин позбавлені материнського, батьківського тепла, піснями, танцями, інсценізаціями розповіли про мрію бути щасливими, жити під мирним небом. Це бажання вони втілили у власноручно виготовлених бейджиках у вигляді голуба миру з синьо-жовтою стрічкою, які прикріпили на грудях гостей, серед яких керівник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Сергій Пілігрім, його заступник Ігор Доголіч, керівники структурних підрозділів обласної поліції.

Правоохоронці виділили юним оршівчанам путівки у відомчий оздоровчий табір «Водограй», побажали їм змістовно, з настроєм провести літні канікули.

Враховуючи те, що в Будинку є дітки дошкільного віку, Регіональний сервісний центр, залучивши спонсорів, подбав про розвиваючі іграшки для хлопчиків і дівчаток.











Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: з нагоди Дня ...
Наступна новина: На Вінниччині викрито ...

КОМЕНТАРІ