Чернівці: На засіданні центру “Турбота” вирішили низку важливих питань

Чернівці: На засіданні центру “Турбота” вирішили низку важливих питань

03.06.16 15:57 0 718
На черговому засіданні міської соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота» було розглянуто звернення громадян щодо звільнення від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру.

Членами комісії прийнято рішення про звільнення однієї громадянки від плати за соціальне обслуговування центром «Турбота».

Адміністрація комунального центру «Турбота» отримала погодження від членів комісії на придбання 15-ти продуктових наборів до Міжнародного Дня захисту дітей для підопічних відділень соціальної допомоги вдома і організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, які мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей та онуків. Вартість одного набору складає блимзько 130 гривень.

Комісією погоджений список громадян, які за період з 28.04.2016 р. по 27.05.2016 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, що перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині пройшов ...

КОМЕНТАРІ