З нагоди Міжнародного дня захисту дітей до маленьких вінничан завітали актори культового українського фільму «Іван Сила» (+фото)

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей до маленьких вінничан завітали актори культового українського фільму «Іван Сила» (+фото)

03.06.16 16:16 0 544
1 червня, в кінотеатрі «Родина» відбувся показ українського дитячого художнього фільму режисера Віктора Андрієнка «Іван Сила», який був організований для малюків з дитячих будинків, дітей з аутизмом та дітлахів з родин бійців АТО.

Фільм знято за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» (2007).

Після показу юні вінничани мали можливість поспілкуватись з Василем Вірастюком, Сергієм Конюшком та режисером Віктором Андрієнком.

На показ фільму запросили 180 дітей. Кінострічка має яскраве патріотичне спрямування, тож виховуватиме гордість за Україну, яка може пишатися своїми видатними особистостями.

Акція проходила за ініціативи Благодійного Фонду Людмили Станіславенко, а також за сприяння департаментів: освіти і науки, соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Захід спрямований на популяризацію українського кіно та культури серед молоді.

Фільм «Іван Сила» - це повнометражна пригодницька кінокартина, створена за 100% державного фінансування. Прототипом головного героя фільму став український цирковий силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетом сили і духу.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Учні профтехучилищ ...

КОМЕНТАРІ