В області активно проводиться робота щодо узгодження змін до Перспективного плану формування громад Вінницької області (+фото)

В області активно проводиться робота щодо узгодження змін до Перспективного плану формування громад Вінницької області (+фото)

03.06.16 15:34 0 554
Вчора , 1 червня, завершився другий день обговорення пропозицій до Перспективного плану формування громад Вінницької області.

Засідання обласної робочої групи із забезпечення відкритості та прозорості роботи під час внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Вінницької області відбулось під головуванням першого заступника голови ОДА Андрія Гижка.

В ході засідання, з метою виконання завдань, які визначені Законом України «Про добровільне об'єднання територіальних громад», відповідно до графіку, було проведено співбесіди з відповідальними особами від районних державних адміністрацій та районних рад області щодо узгодження змін до Перспективного плану формування громад Вінницької області.

Проблем багато, але випрацювано єдиний підхід - максимальне дотримання Методики і Закону.

Попереду - аналіз і моделювання громад, особливо на кордонах районів, де заплановано багато мілких і недостатньо спроможних громад.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ