На Вінниччині експертна рада з книговидання обрала книги для друку (+фото)

На Вінниччині експертна рада з книговидання обрала книги для друку (+фото)

03.06.16 08:37 0 653
Вчора у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулося друге засідання експертної ради з питань видання книг місцевих авторів за рахунок коштів обласного бюджету.

Нагадуємо, що на розгляд експертної ради було подано 75 творів, а загальна сума виділена на друк книг становить 400 тисяч гривень.

Відповідно до здійсненого підрахунку максимальну більшість голосів членів експертної ради отримали книги М.Каменюка «… і знову всеосяжний, вседоступний світ пахне, як розрізаний кавун», В.Кобця «Сторожові вогні», «Русалка Дністрова 2016», «Україна у вогні», О.Бурбело «Рідній Україні», «Пам'ятки історії та культури Вінницької області. М.Вінниця», Знаменні і пам'ятні дати Вінниччини 2017 року – збірка підготовлено Вінницькою обласною бібліотекою ім.. К.Тімірязєва, С.Нечай-Сорока «Митці Вінниччини».

Значну підтримку експертної ради отримали майже всі книги із серії «Село і люди».

Наступний крок у виданні книг – це їх безпосередній друк, який здійснюватиметься лише після проведення тендерної процедури. За умови залишку коштів друкуватимуться наступні книги, які набрали більшість голосів.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі урочисто ...
Наступна новина: Адресная доставка: что это?

КОМЕНТАРІ