У Волинській області за втручання прокуратури сільськогосподарське підприємство сплатить Пенсійному фонду заборговані 80 тис. грн.

У Волинській області за втручання прокуратури сільськогосподарське підприємство сплатить Пенсійному фонду заборговані 80 тис. грн.

03.06.16 08:10 0 522
Ратнівським відділом Ковельської місцевої прокуратури в ході опрацювання інформації Старовижівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Волинської області встановлено, що у сільськогосподарського виробничого кооперативу «Україна» наявна заборгованість із відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в сумі майже 80 тис. за вересень - грудень 2015 року.

У зв’язку ж із відсутністю коштів на сплату судового збору позов, аби у судовому порядку стягнути цю заборгованість із СВК, Старовижівським об'єднаним управлінням ПФУ у Волинської області не подавався. Відтак на захист інтересів держави стала прокуратура.

Нині постановою Волинського окружного адміністративного суду задоволено позов Ковельської місцевої прокуратури про стягнення з СВК "Україна" усієї заборгованості зі сплати витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Флешмоб - «За ...
Наступна новина: На Вінниччині експертна ...

КОМЕНТАРІ