Рівненщина: рятувальники провели для школярів місцевих шкіл громадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Рівненщина: рятувальники провели для школярів місцевих шкіл громадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

03.06.16 13:34 0 565
01 червня співробітники Здолбунівського районного сектору та 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Рівненській області, провели для школярів міста, громадську акцію "Запобігти! Врятувати! Допомогти".

На початку заходів рятувальники нагадали дітям правила пожежної безпеки у побуті та на вулиці, основні правила безпеки життєдіяльності при відпочинку на природі та на воді, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Далі на присутніх чекала демонстрація спеціальної та пожежно-рятувальної техніки, яка є на озброєнні підрозділів.

Рятувальники розповіли дітям про технічні характеристики спеціальних автомобілів та напрямки застосування під час різних надзвичайних ситуацій.

Також, школярів ознайомили із бойовим спорядженням та технічним обладнанням вогнеборців. Фахівці Служби порятунку розповіли про призначення кожного елементу та надали можливість бажаючим одягнути спорядження, яке дозволяє під час надзвичайної події швидко ліквідувати її та забезпечує безпеку вогнеборців при виконанні завдань за призначенням.

Наостанок рятувальники вручили присутнім тематичні листівки та пам’ятки.

Здолбунівський районний сектор

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенти та викладачі ...
Наступна новина: Житомир відвідала делегація ...

КОМЕНТАРІ