Рівненщина: з нагоди Дня захисту дітей рятувальники прийняли участь у щорічному фестивалі «З миром у серці» який проходив на території культового закладу

Рівненщина: з нагоди Дня захисту дітей рятувальники прийняли участь у щорічному фестивалі «З миром у серці» який проходив на території культового закладу

03.06.16 14:25 0 541
01 червня з нагоди Дня захисту дітей в місті Рівне на території Римо-Католицького костелу відбувся щорічний дитячий фестиваль «З миром у серці». Духовенством, прихожанами та рятувальниками Державної служби з надзвичайних ситуацій області для дітей були організовані різноманітні конкурси та вікторини, які проходили у вигляді «квесту».

Одним із етапів проходження дистанції стало одягання бойового спорядження рятувальника. Крім того, дітлахи повинні були відповісти офіцерам обласного управління ДСНС на декілька питань з основ безпечної життєдіяльності, як діяти у тій чи іншій небезпечній ситуації. За правильні відповіді малюки отримували від рятувальників сувенірну продукцію. По закінченню конкурсів усі охочі могли оглянути спеціальні аварійно-рятувальні автомобілі та спецобладнання. Кожен із присутніх отримав наочну агітаційну продукцію з основних правил безпеки характерних літньому періоду.

І діти, і дорослі з задоволенням фотографувалися на згадку з бійцями Служби «101». Співробітникам Держслужби з НС дуже приємно було чути слова вдячності батьків за цікаву і пізнавальну програму. Усі діти залишилися задоволені та дізналися багато корисного й цікавого, а це основне, що намагалися для них зробити рятувальники.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найбільші імпортери ...
Наступна новина: Регіональний сервісний ...

КОМЕНТАРІ