Яка сантехніка найкраща і як її вибрати?

Яка сантехніка найкраща і як її вибрати?

03.06.16 01:07 0 720

Сучасний світ - це світ великих швидкостей і щоденних стресів. Тому так важливо в кінці трудового дня опинитися в атмосфері тепла, комфорту і затишку. Важливу роль для створення комфортної домашньої обстановки і повноцінного відпочинку грає облаштування ванної кімнати. Саме тому, при покупці нового житла або проведенні капітального ремонту старого, в першу чергу купується обладнання для ванної, що вимагає відповіді на питання - яка сантехніка найкраща? Давно минули ті часи, коли купити сантехніку було нелегко, і таке задоволення вважалося дефіцитом. Зараз перед нами стоїть інша проблема - і це проблема вибору, оскільки на ринку свою продукцію виставляє величезна кількість виробників, як вітчизняних, так і зарубіжних.

Сьогодні інтернет-магазини сантехніки, наприклад, http://азгард.рф - пропонують покупцям найкращі товари для облаштування ванної кімнати, а різноманітність виробів дозволяє вибрати саме те, що підійде вашій ванній і гармонійно впишеться в її декор. Сантехніка високої якості і різної вартості - тут можна вибрати все на будь-який смак і гаманець. Але як зробити правильний вибір? Як орієнтуватися в такому шокуючому різноманітті? Нижче розберемося з основними складовими ванної кімнати.

Головні атрибути ванної кімнати - це умивальник і ванна. Загальні вимоги, що пред'являються споживачем до цього устаткування:

  • розміри сантехніки повинні відповідати габаритам ванної кімнати;
  • слід звернути увагу на якість матеріалу, з якого виконані компоненти придбаного обладнання;
  • різні компоненти сантехніки повинні гармоніювати один з одним і відповідати дизайну ванної.

Як вибрати якісну раковину?

У магазинах сантехніки представлені раковини різного виду: які підвішуються до стіни, поставлені на дошку, подвійні, вбудовані в шафу. Останні користуються найбільшою популярністю, їх перевага в тому, що в шафу можна покласти масу корисних речей: рушники, серветки, косметику, чистячі і миючі засоби. Крім того, завдяки шафі, водопровідні та каналізаційні труби будуть заховані від очей. До речі, в цьому випадку замовити сантехніку, вбудовану в шафу, можна відповідно до загального декору ванної.

Що стосується матеріалу, з якого виготовляють умивальники, то це може бути:

  • кераміка;
  • нержавіюча сталь;
  • мармур;
  • скло;
  • натуральний камінь;
  • деревина.

Найбільш практичними і стійкими до зовнішніх впливів вважаються керамічні раковини, вони прослужать при правильному догляді багато років. Сталеві - більш дешеві, але швидко втрачають первісний глянець і блиск. Раковини з нетрадиційних матеріалів дозволяють створити неповторний і оригінальний дизайн, але їх не можна назвати практичними у використанні.

Як вибрати ванну?

На ринку сантехніки існує величезна кількість моделей, що відрізняються дизайном і матеріалами:

  • Чавунні ванни надійні, прослужать багато років, вода в них довго залишається гарячою, емаль радує око блискучою білизною. Мінус - одноманітність дизайну;
  • Сталеві ванни недорогі і легкі. Мінус - при наповненні ванни водою чути сильний металевий шум;
  • Не так давно з'явилися ванни з акрилу. Чудова теплоізоляція, стійкість до зовнішніх впливів, можливість реставрації - все це швидко зробило їх популярними у покупців сантехніки. При покупці такої ванни слід звертати увагу на товщину акрилового шару, він повинен бути не менше 5 мм.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Холодне копчення: що це?
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ