В Житомирській області заява голови облдержадміністрації Сергія Машковського

В Житомирській області заява голови облдержадміністрації Сергія Машковського

04.06.16 10:52 0 627
Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до правоохоронних органів з проханням вжити заходів щодо можливого факту фінансових махінацій з боку невідомих осіб.

Невідомі особи просять у підприємців області кошти начебто на благодійні цілі – оплату на прожиття дітей-переселенців, допомогу дітям, учасникам АТО, представляючись помічником голови.

— «Я нікого не уповноважував спілкуватися від мого імені щодо збору будь-якої допомоги в тих чи інших цілях. Закликаю всіх одразу повідомляти правоохоронні органи про такі звернення. Сподіваюся на швидку реакцію правоохоронців, адже нам відомі рахунки та контактні дані цих осіб», – заявив Сергій Машковський.

Невідомі особа вже зверталася до підприємців щодо перерахування коштів для дітей-переселенців з Луганської області в сумі 27 тисяч гривень, представляючись помічниками Машковського Сергія Олександровича.

Також неіснуючим благодійним фондом «Країна єдина» було розіслано листи щодо збору благодійної допомоги на банківський рахунок нібито від керівництва області. Керівником фонду представилася Пашкіна Л.М. (Звернення опубліковане внизу).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ