Чернігів: Сьома хорова асамблея пам’яті Любомира Боднарука

Чернігів: Сьома хорова асамблея пам’яті Любомира Боднарука

04.06.16 09:53 0 717
2 червня відбувся значний для нашого міста культурно-мистецький захід – VІІ Чернігівська хорова асамблея па'мяті Любомира Боднарука, людини, яка все своє життя присвятила розвитку хорового мистецтва як в нашому місті, так і далеко за його межами.

Ця урочиста подія відбувається в перших числах червня, починаючи з 2009 року. Ось і вчора прихильники, колеги та учні Любомира Мирославовича прийшли на кладовище Яцево, щоб висловити свою вдячність Маестро та покласти квіти до його могили. А ввечері в Чернігівському філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулась концертна програма хорової асамблеї. В залі були присутні дружина митця Любов Боднарук та донька – заслужена артистка України Жанна Боднарук.

В хоровій асамблеї пам'яті Любомира Боднарука взяли участь такі колективи, як Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського (художній керівник та головний диригент Іван Богданов), Академічний український народний хор (художній керівник та головний диригент заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур), капела бандуристів ім. О. Вересая (художній керівник та головний диригент заслужена артистка України Раїса Борщ), хор Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького (керівник заслужена артистка України Марина Гончаренко), лауреати міжнародних конкурсів хор викладачів «Софія» та ансамбль викладачів «Аніма» Чернігівської міської школи мистецтв (керівники Олена Савченко та Лариса Данилевська). Своїм творчим виступом вони вшанували пам'ять Любомира Боднарука – заслуженого діяча мистецтв України, видатного митця хорового мистецтва та справжнього патріота своєї Батьківщини.

За інформацією управління культури та туризму міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: сергій ...
Наступна новина: Чернівці: Три електронні ...

КОМЕНТАРІ