У Чернігові привітали журналістів з нагоди їх професійного свята

У Чернігові привітали журналістів з нагоди їх професійного свята

04.06.16 08:59 0 656
У переддень Дня журналіста в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулась урочиста зустріч керівництва області та міста з представниками засобів масової інформації Чернігівщини з нагоди їх професійного свята.

З вітальним словом до присутніх журналістів звернулися заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Ігор Вдовенко, секретар міської ради Віктор Бистров.

Як зазначив секретар міської ради, неможливо уявити собі сучасне суспільство позбавленим інформації та комунікаційних мереж. «Кожне ваше журналістське слово впливає на громадську думку, несе правду про найважливіші соціально-економічні, політичні та культурні події життя нашого міста, області та країни загалом. Ви творите історію сьогодення. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише з підручників, а й із архівів газет і телевізійних передач», - сказав Віктор Бистров. Також від імені Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка він висловив щиру подяку всім журналістам, які об'єктивно висвітлюють роботу міської влади. Побажав бути дійсно незалежними, у своїх новинах керуватися інтересами людини і суспільства. Крім того, міцного здоров'я й гарного настрою, родинного благополуччя та домашнього затишку, професійних успіхів і творчих злетів.

Після привітань журналісти отримали відзнаки від Чернігівської обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

За вагомий внесок у розвиток телеканалу «Новий Чернігів», творчий підхід та з нагоди професійного свята – Дня журналіста, Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

Шатун Надія Володимирівна, заступник головного редактора з творчих питань комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради;

Карпова Вікторія Станіславівна, ведуча програм редакції авторських програм комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради.

За активну участь у висвітленні діяльності органів місцевого самоврядування, подій у громадському житті міста та з нагоди професійного свята – Дня журналіста, Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

Тітку Андрію Володимировичу, старшому редактору творчого об'єднання радіомовлення Чернігівської регіональної дирекції Національної телекомпанії України.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Житомирщина: сергій ...

КОМЕНТАРІ