На Житомирщині перевірили заклади оздоровлення та відпочинку дітей

На Житомирщині перевірили заклади оздоровлення та відпочинку дітей

04.06.16 17:30 0 699
З метою організації літнього відпочинку громадян, у тому числі дітей, забезпечення дотримання в оздоровчих закладах вимог пожежної безпеки та напередодні відкриття оздоровчого сезону працівниками Управління ДСНС Житомирської області проведені рейдові перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей.

1 червня рятувальники завітали до літніх таборів «Супутник» та «Благодать». Особлива увага під час перевірок зверталась на стан електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, забезпеченості первинними засобами пожежегасіння тощо. Також обов'язково проводилися інструктажі про заходи пожежної безпеки з керівниками зазначених об'єктів та обслуговуючим персоналом.

Відповідальним за даний напрямок працівникам баз надали методичні рекомендації щодо запобігання надзвичайних ситуацій та подій. Не оминули увагою фахівці ДСНС і заходи безпеки поблизу водойм, так як на території таборів є як природні ріки, так і штучно створені басейни.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Чернігів закупає 10 нових ...

КОМЕНТАРІ