У Рівненській області рятувальники зустріли сім’ю з Луганщини та допомогли у вирішенні соціально-побутових проблем

У Рівненській області рятувальники зустріли сім’ю з Луганщини та допомогли у вирішенні соціально-побутових проблем

04.06.16 18:22 0 607
03 червня на залізничному вокзалі міста Рівне рятувальники зустріли сім’ю переселенців з м. Краснодон Луганської області, що приїхали для тимчасового проживання на Рівненщину. Серед новоприбулих – батько, мати та 9-річний син. З приїжджими поспілкувався психолог Служби порятунку та надав їм необхідну моральну допомогу. Рятувальники допомогли людям зійти з потяга та піднесли їхні особисті речі до службового автомобіля. Також приїжджим роз’яснили порядок оформлення першочергових необхідних документів, надали координати центру зайнятості та департаменту соціального захисту населення. Після цього, співробітники ДСНС допомогли родині доїхати на тимчасове проживання до комунального закладу Рівненського центру соціально-психологічної допомоги Рівненської обласної ради, де їм надали першу допомогу та місце проживання.

Довідково: на у Рівненській області зареєстровано 3346 внутрішньо переміщених осіб з АР Крим та районів проведення АТО, з яких 903 дитини і 920 інвалідів та осіб похилого віку.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує, що обласний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, продовжує приймати звернення від людей, які вирішили залишити райони проведення АТО.

Телефони «гарячої» лінії «101», 0 800 500 078, 63-36-01.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів закупає 10 нових ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ