У Рівненській області рятувальники навчали працівників міського центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді азам пожежної справи

У Рівненській області рятувальники навчали працівників міського центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді азам пожежної справи

04.06.16 14:26 0 649
02 червня співробітники Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели протипожежне тренування з працівниками міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Працівники Служби порятунку розповіли присутнім про стан з пожежами в місті «атомників» та області зокрема, нагадали правила пожежної безпеки у побуті і основні причини виникнення пожеж під час літнього пожежонебезпечного періоду. Також, були озвучені правила безпечної поведінки та відпочинку на воді і у лісі.

Окрім інформаційної бесіди рятувальники запропонували працівникам міського центру практично відпрацювати гасіння умовної пожежі за допомогою порошкового вогнегасника. Для більш дієвого ефекту вогнеборці розвели контрольоване багаття, яке вдало загасили працівники центру.

По закінченню тренування, всім присутнім, вогнеборці вручили пам’ятні листівки із заходами пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Кузнецовський міський сектор ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Неповнолітніх,які ...
Наступна новина: На Вінниччині стартував ...

КОМЕНТАРІ