Керівники області та міста привітали журналістську спільноту Вінниччини із професійним святом (+фото)

Керівники області та міста привітали журналістську спільноту Вінниччини із професійним святом (+фото)

04.06.16 15:18 0 671
3 червня, у приміщенні обласної державної адміністрації традиційно відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста.

Працівників засобів масової інформації регіону, власних кореспондентів всеукраїнських видань зі святом вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Ми живемо в непростий час, який ставить перед нами багато запитань. Але я переконаний, що це дає нам можливість чимало речей побачити в іншій площині, - звернувся з вітальним словом до творчої родини журналістів голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Україна фактично перебуває у стані війни, але життя продовжується. І ми хотіли б максимально зробити все для того, щоб покоління, які прийдуть після нас, гордилися і країною, і регіоном, і містом. Це вселяє великий оптимізм та одночасно покладає на нас усіх дуже велику відповідальність».

Голова облдержадміністрації підкреслив, що в сучасному інформаційному світі від журналістів залежить надзвичайно багато, відтак подякував медійникам за професійність, побажавши добра, миру та нових творчих успіхів.

Зі словами вітань до учасників урочистостей звернулися також голова обласної Ради Анатолій Олійник та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Затим керівники області та міста вручили кращим представникам журналістської спільноти регіону Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, грамоти Вінницької міської ради, а також грошові винагороди.

Крім того, у рамках відзначення Дня журналіста очільники області та міста привітали зі святом творчі колективи філії Національної телекомпанії України «Вінницька регіональна дирекція «ВІНТЕРА», міських комунальних підприємств ІТА «ВІТА» та «Радіокомпанія «Місто над Бугом», вручивши їм відзнаки та цінні подарунки.



















































































































\



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині стартував ...
Наступна новина: Доставка цветов в Великом ...

КОМЕНТАРІ