Вінничина: на Ямпільщині ситуація контрольована (+фото)

Вінничина: на Ямпільщині ситуація контрольована (+фото)

04.06.16 20:33 0 676
Про це повідомляє Департамент цивільного захисту облдержадміністрації.

У Вінницькій області, згідно державного класифікатора надзвичайних ситуацій, 1 червня 2016 року зареєстрована надзвичайна ситуація природного характеру, місцевого рівня.

В ніч з 31 травня на 1 червня 2016 року, в Ямпільському районі (с.с. Велика Кісниця, Слобода-Підлісівська, Русава, Гальжбієвка, Клембівка, Петрашівка, Михайлівка, Качківка, Дзигівка), внаслідок дуже сильного дощу більше 12 годин, потоками води знесені ділянки доріг як державного, так і комунального значення, масово пошкоджені сільськогосподарські культури, постраждали житлові приватні будинки, замулені криниці і земельні ділянки.

Людських жертв немає.

Оперативно було проведені засідання районної і обласної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на яких прийняті відповідні заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації. З резервного фонду обласного бюджету передбачено кошти в сумі 500 тис.грн. для відновлення інфраструктури.

Проводиться обстеження пошкоджених будівель, відновлення доріг, відкачка води та проведення робіт щодо життєзабезпечення постраждалого населення. Налагоджений підвіз води.

На місці працюють: оперативні групи Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації та Ямпільської райдержадміністрації, підрозділи ГУ ДСНС у Вінницькій області, працівники служб ремонту доріг і мостів й захисту рослин і тварин.

Ситуація контрольована.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницький будинок ...

КОМЕНТАРІ