Вінницький будинок престарілих посилив безпеку через пожежу на Київщині та провокації (+фото)

Вінницький будинок престарілих посилив безпеку через пожежу на Київщині та провокації (+фото)

04.06.16 21:02 0 687
Із 30 травня Вінницький будинок-інтернат геріатричного профілю посилив заходи безпеки в закладі. Такі міри пов'язані із інцидентом в селі Літочки Броварського району Київської області.

– Ми постійно здійснюємо навчання персоналу та мешканців закладу, діє система протипожежного моніторингу. У зв'язку із трагічними подіями, було здійснено ряд позачергових заходів на попередження надзвичайних ситуацій в будинку-інтернаті, – розповів інженер з охорони праці Ігор Бєлов.

За його словами, у закладі було проведена позачергова перевірка всіх побутових приладів, перевірка технічних приміщень і кімнат.

– Окрім комфортного проживання та якісної реабілітації, кожен із постояльців нашого будинку-інтернату повинен жити в безпечних умовах. Ми протягом останніх 16 років здійснюємо чергові та позачергові роботи, щоб не допустити подібних ситуацій на територію нашої установи, – наголошує заступник директора закладу Володимир Сорочинський.

Також працівники закладу говорять про, те що останнім часом біля будинку-інтернату з'являються підозрілі люди та молодики спортивної зовнішності. У зв'язку з цим на території інтернату посилено пропускний контроль, збільшено кількість охорони, а також про факти повідомляють у правоохоронні органи.

Нагадаємо, 29 травня в селі Літочки Броварського району Київської області загорівся приватний будинок престарілих. Внаслідок пожежі загинуло 17 людей, п'ятеро постраждалих були госпіталізовані з опіками різних ступенів тяжкості, двоє – у важкому стані.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на Ямпільщині ...
Наступна новина: Вибір зарядного пристрою ...

КОМЕНТАРІ