Зустріч з представниками туристичного бізнесу Вінницької області (+фото)

Зустріч з представниками туристичного бізнесу Вінницької області (+фото)

04.06.16 08:10 0 612
02 червня 2016 року в Департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації під головуванням директора Департаменту Володимира Мережка спільно з директором КП «Інститут розвитку міст» Владиславом Скальським відбулася нарада з питань щодо визначення потенційних туристичних об'єктів області, які здатні зацікавити в'їзних туристів, зокрема з Республіки Польща.

Робоча зустріч проходила за участю керівників та представників структурних підрозділів облдержадміністрації, Вінницької міської ради, КП «Аеропорт Вінниця», санаторно-курортних закладів, музеїв, сільського зеленого туризму, баз відпочинку та туристичних агенцій.

На початку зустрічі Володимир Мережко проінформував присутніх про результати роботи Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації в сфері туризму та наголосив про важливість співпраці між владою і туристичним бізнесом області.

В ході заходу було обговорено проблеми туристичної галузі та шляхи її подальшого розвитку. Директор КП «Інститут розвитку міст» Владислав Скальський проінформував про стратегію розвитку туризму міста Вінниці та Вінницької області як єдиного регіону.

Ярослав Мазурець директор КП «Аеропорт Вінниця» розповів про відкриття в червні поточного року нових регулярних авіарейсів на Варшаву, Тель-Авів та чартерних на Анталію (Туреччина). Дане започаткування є потужним поштовхом в розвитку туризму області.

Також, обговорювалося питання визначення та дослідження потенційно привабливих туристичних об'єктів для туристів з Республіки Польща.

Учасники наради запропонували нове бачення розвитку туристичної сфери області.

Підсумовуючи, Володимир Мережко зазначив: «Працюючи спільно у новому форматі, Ми зможемо досягти успіху у розвитку туристичної галузі регіону».

Вінниччина має всі передумови для інтенсивного розвитку внутрішнього та іноземного туризму: особливості географічного положення та рельєфу, сприятливий клімат, багатство природного, історико-культурного та туристично-рекреаційного потенціалів, що при ефективному використанні такого потенціалу дозволить стимулювати економічну активність, розвиток малого і середнього бізнесу, створить робочі місця в різних секторах економіки області тощо.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ