У неділю Свято замку в Бережанах розпочнеться о 14:00 год

У неділю Свято замку в Бережанах розпочнеться о 14:00 год

06.06.16 09:11 0 598
На Тернопільщині триває естафета замків. У неділю, 05 червня, побачити на власні очі родзинку міста запрошують – Бережани. Урочисте відкриття свята замку відбудеться о 14:00 год. Йому передуватиме Фестиваль-конкурс сольних вокалістів, який відбудеться у районному будинку культури з 10:00 до 13:00 год.

Під час свята гостей та місцевих мешканців розважатимуть творчі колективи, на території замку працюватиме кінотеатр, діятиме містечко майстрів, будуть стрільби з лука та шахові турніри. Батьки зможуть відпочити у зоні для пікніку, допоки малята слухають «Казки про замок», (проект «Вся Україна читає дітям»). Також відбудеться виставка «Обличчя АТО» та презентація журналу «Миротворець».

Останнім в програмі буде Проект «Музичний червень», який розпочнеться о 21:30 год. й триватиме до опівночі.

Бережани є третім за рахунком містом Тернопільщини, яке презентує свій туристичний потенціал не лише гостям, але й жителям області. До цього, свята замків вже відбулися у м.Збараж та Кременець. Наступним у гості запрошує с. Сидорів, Гусятинського району – спорудження тутешнього замку датується XVII ст., свято відбудеться, 12 червня. А напередодні Дня Конституції, 26 червня, не забудьте завітати у м. Скалат, Підволочиського району, аби побачити замок з 400-річною історією.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті планують ...

КОМЕНТАРІ