Степан Барна: Завдяки нашим аграріям зріс рейтинг області

Степан Барна: Завдяки нашим аграріям зріс рейтинг області

06.06.16 14:08 0 674
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна взяв участь у Всеукраїнському Дні поля та саду, яке традиційно організовує ТзОВ «Бучачагрохлібпром». До слова, День поля тут відзначають вже 10-й рік поспіль, а День поля та саду – вперше. Під час заходу на практиці показали як теорія успішного господарювання реалізовується через практичні рішення у життя.

Очільник краю відвідав насіннєвий завод ТзОВ «Бучачагрохлібпром», ознайомився з його матеріально-технічною базою та оглянув сади, закладені за сучасними європейськими технологіями.

«Підприємство не тільки вчасно сплачує податки, а й виконує усі соціальні зобов`язання перед людьми, - зазначив під час урочистого відкриття заходу очільник краю. – Тут працює майже 600 людей, які отримують 5000 грн заробітної платні. За рік підприємством сплачено майже 11 млн грн. орендної плати власникам паїв. А це - найкращі показники по області. Ми сприймаємо це підприємство не тільки як партнера, а й як друга, як компанію, яка впроваджує інновації та допомагає працевлаштовувати людей».

Степан Барна переконаний, що господарство показує приклад ефективної співпраці між владою і підприємцем.

«Тільки в такому партнерстві народжується позитивний результат для області, - зазначив голова ОДА. – Саме завдяки нашим аграріям, серед яких є голова Наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герой України Петро Гадз, зросли показники соціально-економічного розвитку області – ми буквально за півроку «перестрибнули» з 23 на 15 місце в Україні».

За багаторічну сумлінну працю, високі показники вагомий особистий внесок у розвиток АПК області, активну благодійну діяльність та з нагоди Дня поля та саду голову Наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Героя України Петра Гадза відзначили грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради.

Участь у Дні поля та саду взяли, окрім постійних партнерів потужного підприємства Тернопільщини, представники провідних сільськогосподарських фірм України та області, керівники компаній, що спеціалізуються на виробництві техніки для сільгоспгалузі та засобів захисту рослин, селекціонери, дистриб'ютори, керівництво краю, а також відомі вітчизняні та іноземні науковці.

Нагадаємо, компанія ТзОВ «Бучачагрохлібпром», досвідчений та надійний партнер сільгоспвиробника у забезпеченні стабільних врожаїв, була заснована у 2004 р. За цей період, завдяки висококваліфікованим спеціалістам, використовуючи новітні технології, постійно удосконалюючи якість продукції, займає одне з ведучих місць серед виробників насіння, реалізуючи кращі продукти на насінневому ринку, маючи в своєму розпорядженні потужну матеріально-технічну базу, сучасний машино-тракторний парк, грунтооброблювальну, посівну, зернозбиральну техніку.

Основним видом діяльності є сільськогосподарське виробництво.

Основні напрями діяльності:

• Виробництво і реалізація базового та сертифікованого насіння.

• Племінний репродуктор у розведенні свиней та великої рогатої худоби.

• Вирощування та переробка зернових та технічних культур.

• Реалізація круп, борошна пшеничного та житнього та олії.

• Послуги зі зберігання та відвантажування зерна.

Фермерське господарсво «Гадз» створене 20 жовтня 2011 року і спеціалізується на вирощуванні фруктів та ягід. В період з 2012 по 2015 роки здійснено посадку близько 600 га саду. Також в господарстві закладений малинник площею 5 гектарів.

Організований розсадник по вирощуванню саджанців яблуні для подальшого розширення площ даної культури в господарстві та для реалізації. Планується виробництво 1 мільйона саджанців щороку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині вдруге ...

КОМЕНТАРІ