Відбулося відкриття виставки Валентини Михальської “Любов моя,Україна!”

Відбулося відкриття виставки Валентини Михальської “Любов моя,Україна!”

06.06.16 11:15 0 643
У редакції газети “Волинь-нова” відбулося відкриття виставки Михальської Валентини Михайлівни “Любов моя, Україна!”. Художниця подарувала лучанам прекрасний вернісаж щирих, яскравих робіт, у яких світиться добром частинка її багатої і щедрої душі. Пейзажі, портрети, натюрморти сповнені гармонії, надовго залишаються у пам'яті її шанувальників.

Привітати художницю з відкриттям виставки прийшли голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк, представники духовенства, митці, журналісти, письменники.

Володимир Гунчик подякував Валентині Михайлівні за силу духу, патріотизм, який надихає українців боронити нашу землю.

Микола Романюк висловив слова вдячності Валентині Михальській за можливість насолоджуватися її високохудожніми, гармонійними творами. Він запропонував художниці розмістити творчий доробок у арт-галереї, щоб його могли переглянути більше жителів обласного центру. А ще запевнив, що сприятиме придбанню книг з її ілюстраціями для бібліотек міста.

Директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк поділився спогадами про співпрацю і розповів про персональну виставку «Мистецький світ Валентини Михальської», яка експонувалася у Волинському краєзнавчому музеї з нагоди 50-річчя від дня народження художниці.

Про те, як художниця надихала їх до творчості, розповіли головний редактор газети “Волинь-нова” Олександр Згоранець, народна артистка України Людмила Приходько, письменниця і журналіст Валентина Штинько. Дякували за можливість насолодитися великим мистецтвом інші друзі та шанувальники її полотен. Своєрідним творчим дарунком Валентині був твір, виконаний Народним артистом України Товієм Рівцем. А потім ця тендітна жінка із сонячною усмішкою подякувала усім, хто її підтримує на життєвій дорозі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку фестиваль для ...

КОМЕНТАРІ